Atama kararları yayımlandı

Atama kararları yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'yı, Mülkiye başmüfettişi olarak atadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'nin yeni sayısında yayımlandı.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu döneminde bakan yardımcısı olan İsmail Çataklı, Mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirildi. Çataklı, Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanı olmasının ardından görevden alınmıştı.

Maraş merkezli depremlerde yıkım yaşanan Adıyaman'da depremzedelerin tepkilerine gülen ve sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, 10 Mart'ta istifa eden eski Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar da Mülkiye başmüfettişi oldu.

GÖÇ İDARESİ BAŞKANLIĞI'NDA YÖNETİM DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Göç İdaresi Başkanlığı'na Mülkiye başmüfettişi Atilla Toros'u atadı. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Mülkiye başmüfettişi Hüseyin Kök, Göç İdaresi Başkan Yardımcısı oldu.

Göç İdaresi Başkanlığı Yabancılar Genel Müdürlüğü'ne Gözde Özkorul, Uluslararası Koruma Müdürlüğü'ne Bayram Yalınsu, Uyum ve İletişim Genel Müdürlüğü'ne İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar, Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürlüğü'ne Ramazan Seçilmiş, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Mustafa Fırat Taşolar getirildi.

Erdoğan, Göç İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hacı Mehmet Gürlek ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş'ı görevden aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda görev yapan 8 müfettiş yardımcısı, yeterlilik sınavlarında başarılı olmalarının ardından müfettiş olarak atandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.