Arazi kavgası can aldı

Arazi kavgası can aldı

Batman'da akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada silahlar kullanıldı. Bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Batman'da akraba aileler arasındaki arazi anlaşmazlığı silahlı çatışmaya dönüştü, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

DHA'nın aktardığına göre olay akşam saatlerinde merkeze bağlı Binatlı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle bir süredir husumet bulunan akraba iki aile arasında başlayan sözlü tartışma, büyüyerek silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Abdülaziz G. (42) ile Mehmet G. (39) vuruldu.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Abdülaziz G., tüm doktorların müdahalelerine karşın hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Mehmet G.’nin tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.