Anne ile kızı boğularak öldürülmüş

Anne ile kızı boğularak öldürülmüş

Manisa'da yaşadıkları apartmanın asansöründe cansız bedenleri bulunan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'in boğularak öldürüldüğü belirlendi. Komşuları A.Y. gözaltına alındı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşadıkları apartmanın asansöründe cansız bedenleri bulunan Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) boğularak öldürüldükleri tespit edildi.  

AA'nın haberine göre Kocaçeşme Mahallesi'ndeki binada oturan bir kişi, zemin kata inmek için asansör çağırdı. Apartman sakini, asansör kabininde, aynı binada oturan komşuları Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) hareketsiz yattığını gördü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Güler ile Etyemez'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenazeler, olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi'ne ardından da İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yapılan ön incelemede, vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın, boğularak öldürüldüğü belirlendi.

DHA'nın haberine göre olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Devrim Güler ile Doğa Etyemez'in ölü bulunmasıyla ilgili bu sabah uçakla Ankara'ya giden alt komşusu olduğu öğrenilen A.Y. (57) gözaltına alındı. Çiftçi A.Y'nin, Ankara'daki işlemlerin ardından Manisa'nın Salihli ilçesine getirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.