Ak Parti milletvekili Dinç'ten Çukurca'ya ziyaret

Ak Parti milletvekili Dinç'ten Çukurca'ya ziyaret

AK Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç ile beraberindeki parti yöneticileri Çukurca ilçesinde çeşitli temaslarda bulundular. Temaslar kapsamında Ak Parti ilçe yönetimi ve kaymakamlık ziyaret edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER - ÇUKURCA

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti'den Hakkari milletvekili seçilen Husret Dinç beraberindeki AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve parti yöneticileri ile birlikte Çukurca ilçesini ziyaret etti.

Ak Parti Çukurca İlçe yöneticileri tarafından karışanan Dinç ve beraberindekiler Çukurca ilçe başkanlığına geçtiler.

Burada kısa bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti'ye gösterdiği ilgi nedeniyle Çukurca halkına teşekür etti.

Gür'den sonra söz alan Ak Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç, seçimlerde kendilerine destek veren herekese teşekkür etti.

Seçim öncesinde Çukurca'yı ziyaret etme fırsatı bulamadığını anlatan Dinç, 2019 yerel seçimlerinde Çukurca belediye başkanlığını kazanmak için çaba gösterecekleri mesajını verdi.

Dinç ve beraberindekiler ilçe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca'yı makamında ziyaret etti.

Son olarak Ak Parti ilçe Başkanı Zeki Derin'in evinde verilen yemeğe katılan Dinç ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldı.

1-616.jpg2-561.jpg3-464.jpg4-389.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.