Ak Parti Hakkari il başkanı Tekin, böyle karşılandı

Ak Parti Hakkari il başkanı Tekin, böyle karşılandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Metin Tekin, Ankara dönüşünde Hakkari-Van karayolunda yüzlerce kişi tarafından Türk bayrakları ile karşıladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 aralık'ta  katıldığı AK Parti Hakkari 6'ıncı Olağan İl Kongresinde, rakibi Emrullah Gür'e karşı 244 delegenin oyunu alarak kazanan Metin Tekin, kentte gelişinde yaklaşık 200 araçlık konvoy tarafından görkemli bir şekilde karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 Aralık 2017'de  katıldığı  AK Parti Hakkari 6. İl Olağan Kongresinde rakibi Emrullah Gür'e karşı 244 delegenin oyunu alarak İl Başkanı seçilen Metin Tekin, bugün kente gelişinde 200 araçlık konvoyla karşılandı. Kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çiftlik mevkiinde  ellerindeki Türk bayrakları ve AK Parti plamaları ile bekleyen kalabalık bir vatandaş grubu tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Tekin,aracında inip selamlama yaptığı sırada 'En büyük başkan bizim başkan' tezahüratları ile karşılandı.Kendisini karşılamaya gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşan AK Parti Hakkari il Başkanı Tekin, daha sonra konvoy eşliğinde kent merkezine geçti.

AK Parti İl binasına geçen Tekin burada yaptığı açıklamada, kendisini kent dışında karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek," Bu önemli günde sizlere zahmet verdik. Sizlere minnettarız. Sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum." dedi.

dji_0019.jpgdji_0009.jpg2-250.jpg00-014.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.