AK Parti Gemlik ilçe teşkilatı istifa etti

AK Parti Gemlik ilçe teşkilatı istifa etti

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, aday belirleme sürecinde ilçe teşkilatının hiçe sayılması gerekçesiyle ilçe yönetiminin istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, ilçe yönetimi olarak istifa ettiklerini sosyal medya hesabından duyurdu. Yılmaz, istifa nedeninin aday belirleme sürecinde ilçe teşkilatının hiçe sayılması sebebiyle olduğunu belirtti.

AK Parti Bursa'da aday belirleme süreci devam ediyor. Cuma günü (yarın) kentte olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Bu süreçte partinin Gemlik ilçe teşkilatından istifa geldi. AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, sosyal medya hesabından, "Aday belirleme sürecinde oluşan aksaklıklar nedeni ile ve ilçe teşkilatımızın hiçe sayılması sebebi ile ilçe yönetimi olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Partimizin ve davamızın her daim birer neferleriyiz. Görevde olduğumuz süre boyunca, İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalıştığımız; kurum müdürlerimiz, STK’larımız ve tüm kurum çalışanlarımıza, ayrıca konu Gemlik olduğunda elini taşın altına koymakta geri kalmayan hepimizin bildiği değerli iş insanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" paylaşımında bulundu.

AK Parti'nin Gemlik ilçesi için göstereceği adaylar arasında eski Milletvekili Zafer Işık'ın ismi geçiyor. Zafer Işık, TBMM’de bütçe görüşmeleri sırasında çıkan arbedede İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruk atmış, Örs yoğun bakıma kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.