4.9 Büyüklüğünde Deprem!

4.9 Büyüklüğünde Deprem!

Çanakkale Yenice merkezli, İstanbul ve çevresinde de hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünün 4.9 olduğunu duyurdu.

Çanakkale Yenice merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'ın kayıtlarına göre 21:38'de meydana gelen, İstanbul ve çevresinde de hissedilen depremin derinliği ise 10.44 km olarak ölçüldü. 

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA

AFAD'dan depreme ilişkin yapılan ilk açıklamada, "an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı" belirtildi. Açıklama şöyle: "Çanakkale ilimizin Yenice ilçesinde saat 21.38’de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Ekiplerimiz teyakkuz halinde olup saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.