21 ilde operasyon: 148 gözaltı

21 ilde operasyon: 148 gözaltı

İçişleri Bakanı Yerlikaya 21 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 148 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya 21 ilde uyuşturucu operasyonu düzenlendiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 148 kişinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından 21 ilde narkotik suçlarla mücadele kapsamında İstanbul, Bursa, Sivas, Bolu, Kahramanmaraş, Osmaniye, Iğdır, Uşak, Muğla, Diyarbakır, Antalya, Aydın, Van, Çanakkale, Denizli, Mersin, Sakarya, Balıkesir, Trabzon, Bingöl ve Antep'te düzenlenen operasyonlarda 148 şüpheli gözaltına alındığını açıkladı.

Yüklü miktarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, operasyonları yapan jandarma ve polisi tebrik etti. Yerlikaya "Uyuşturucu satıcılarının, geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.