Tunik Modelleri Ve Çeşitleri

Tunik Modelleri Ve Çeşitleri

Tunik modelleri bayan uzun kesim model olarak adlandırılan dizlere kadar ulaşan boyu olan bir modeldir. Normal veya gömleklerden daha uzun modelleri Okul, ofis, eğlence, alışveriş, plaj gibi istediğiniz zaman giyebilirsiniz.

Tunik modelleri bayan uzun kesim model olarak adlandırılan dizlere kadar ulaşan boyu olan bir modeldir. Normal veya gömleklerden daha uzun modelleri Okul, ofis, eğlence, alışveriş, plaj gibi istediğiniz zaman giyebilirsiniz. İşlemeli, baskılı,  desenli baskılı modeller ve düz renk modeller de mümkündür. Kadın baskılı tunik modelleri çok yönlü bir modeldir. Rahatlığı sevenlerin olmazsa olmazı bir model olmaktadır. Her türlü pantolon, etek, eşofman ve şort ile kombinlenebilir.

Rahat Tunik Modelleri

Tunik modelleri, rahatlıklarından dolayı gecelik olarak da tercih edilmektedir. Doğru kumaş kalınlığına sahip bir tunikler, ister uzun ister kısa kollu olsun, onu kış ayları için uygun bir giysi yapar. Bu model günlük yaşamda ve yoğun fiziksel aktivite gerektiren aktivitelerde giyilir. Vücut hatlarını göstermek istemeyenler için önerilir. Uzun kollu ve bisiklet yakalı bayan tunik modelleri tesettür giyim tercih eden bayanlar için oldukça dikkat çekicidir. Bohem tarzı tercih edenler için olmazsa olmaz tunik modelleridir. Bu modellere https://www.sementa.com/kadin-tunik sitesi üzerinden sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.