Sağlık İçin Sıvı Propolis

Sağlık İçin Sıvı Propolis

Propolis, arıların salgıladığı bir maddedir. Kovanların içini temizlemek için salgılanan bir maddedir ancak hastalıklara karşı koruyucu bir özelliğe sahiptir.

Propolis, arıların salgıladığı bir maddedir. Kovanların içini temizlemek için salgılanan bir maddedir ancak hastalıklara karşı koruyucu bir özelliğe sahiptir. Bu nedenle de insanlar tarafından ilgi görür. Macun ve sıvı olarak iki formu bulunur. Sıvı propolis daha çok ağızdaki yaralarda tedavi amacı ile tercih edilir.

Alınacak olan sıvı propolis küçük cam şişe içerisinde yer alır. Damla şeklinde kullanımı uygundur. Önerilen dozda kullanmak kadar, kullanmadan önce bir doktora danışmakta fayda da vardır. Aksi takdirde vücudunuz alerjik reaksiyon gösterebilir.

Sıvı Propolis Kullanım Şekli

Kullanım şekli sıvı propolis için de büyük önem arz eder. Ağız için ve enfeksiyon için olarak ayrılan propolis sıvı formda ise damlama sistemine sahip şişelerde olur. Bu da ürünü daha dikkatli kullanmayı gerekli kılar. Aynı zamanda ölçünün ayarında olmasına da yardımcı olan bir konumu bulunur.  Uzun yıllardır sıvı propolis alanında çalışan firmalar kalitesi ile kendini kanıtlar. Bunlar arasında yer alan firmaya https://www.arifoglu.com/propolis internet adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.