Peşinat Ödemeden Araç Satın Almak Mümkün mü?

Peşinat Ödemeden Araç Satın Almak Mümkün mü?

Araç sahibi olmak ulaşım kolaylığının yanı sıra birçok avantajı da beraberinde getirir. İstenilen zamanda özgürce seyahat edememek, insan yoğunluğunun fazla olduğu toplu taşıma araçlarına mecbur kalmak ve acil durumlarda beklemek zorunda olmak gibi birçok

Peşinat Ödemeden Araç Satın Almak Mümkün mü?

Araç sahibi olmak ulaşım kolaylığının yanı sıra birçok avantajı da beraberinde getirir. İstenilen zamanda özgürce seyahat edememek, insan yoğunluğunun fazla olduğu toplu taşıma araçlarına mecbur kalmak ve acil durumlarda beklemek zorunda olmak gibi birçok olumsuz durumu ortadan kaldıran özel araçlar konforlu, rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk yapma imkanı sunar.

Sunduğu avantajlardan dolayı yeni ya da ikinci el bir araç sahibi olmak çoğu kişinin en büyük arzusudur. Ancak araç satın almak için gereken miktarı biriktirmek oldukça zorlayıcı bir konudur. Birikim yapmak için tasarruf etme yoluna giderken yaşam standartlarının düşmesi gibi olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalmak mümkündür.

Özellikle bankalar tarafından talep edilen peşinat zaten birikim yapmakta zorlananları daha da çıkmaza sokar. Bankaların talep ettiği ek masraflar ve kefil gibi şartlar da zorluk yaşatan konular arasında yer alır.

Peki yüksek faiz, ek masraflar ve kefil şartı olmadan 0 peşinatsız araba satın almak mümkün müdür?

Katılımevim Fırsatları ile Peşinat Ödemeden Araç Sahip Olun

BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Şirketi Katılımevim peşinat ödemek zorunda kalmadan araç satın almayı mümkün hale getirir. Ev satın alımlarında sağladığı destek ile adını duyuran Katılımevim özel fırsatlarından yararlanma olanağını araç satın alımı gerçekleştirmek isteyen kişileri de sunar.

Katılımcı ve paylaşımcı bir sisteme sahip olan Katılımevim, peşinatın yanı sıra ek masraf ve kefil gibi şartlar da talep etmeden süreci olabildiğince kolaylaştırır. Peşinatsız araç kampanyaları da sunan Katılımevim aylık ödemeleri başvuru yapanların bütçesine göre planlar. Böylelikle sisteme katılanlara mevcut yaşam standartları etkilenmeden araç satın alma olanağı sunar.

Katılımcılarının güvenini önemseyen ve sahip olduğu BDDK lisansı ile birikimleri garanti altına alan Katılımevim hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için size en yakın Katılımevim şubesini ziyaret edebilir ya da 444 11 00 numaralı hattı arayabilirsiniz.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.