Mezuniyet Hediyesi Olarak Ne Alınabilir?

Mezuniyet Hediyesi Olarak Ne Alınabilir?

Kreş, anaokulu ya da birinci sınıftan başlayan eğitim hayatımız, çocukluk ve gençlik yıllarımızın büyük kısmını doldurur.

 

Kreş, anaokulu ya da birinci sınıftan başlayan eğitim hayatımız, çocukluk ve gençlik yıllarımızın büyük kısmını doldurur. Evden çok okulda geçen hayat, bizlere aileden sonra öğretmenlerin, okul arkadaşlarının, aldığımız eğitimin ne denli önemli olduğunu öğretir. Bazen sıkıla sıkıla bazen seve seve çalıştığımız derslerin yalnızca tek bir hedefi yoktur. Mezun olup iyi bir işe başlamak değildir tek amaç, bizler okullarda aynı zamanda sosyal hayatta, toplumda nasıl doğru davranışlar sergilememiz gerektiğini de öğreniriz. İyiliği, doğayı temiz tutmayı, sağlıklı beslenip spor yapmayı, önce kendimize sonra çevreye saygıyı öğreniriz. Aynı zamanda orada tek başımıza kalıp kendi sorumluluğumuzu almayı da öğretir bize bu eğitim kurumları. Artık hepsine veda edip bu öğrendiklerimizi uygulama fırsatı bulacağımız gerçek hayata yaklaştığımızda ise ‘’Mezuniyet’’ kelimesini sıklıkla duyup söylemeye başlarız. Başkaları tarafından düzenlenen öğrenim hayatını geride bırakıp kendi doğrumuzu çizmeye başlayacağımız günlerin öncesidir mezuniyet, bu yüzden bu hassas dönemde sevdiklerimizin desteğini almak oldukça önemlidir. Sevdiklerimize bu desteği vermek isteğimizde ise bodo.com deneyim hediyeleri ihtiyaç duyulan her şeyi sağlıyor!

Erkeğe mezuniyete hediyeler

Hayatın en zorlayıcı kısmına atılmak üzere olan sevdiklerinize, deneyim hediyesinden https://bodo.com/tr/hediyeler/ daha anlamlı ne armağan edebilirsiniz ki? Deneyim hediyesi bodo’ya özgü bir tür ve burada birbirinden farklı, onlarca alandan seçenekler bulabilirsiniz. Erkeklere mezuniyet hediyesi olarak motivasyonlarını yükseltecek türden onlarca seçeneği keşfedin! ‘’Kendi Aracınız ile Ekstrem Sürüş Deneyimi’’ ile en mutlu olacağı şeyi yapmasına fırsat verin. ‘’Geleneksel Thai Masajı’’, finallere çalışmaktan bitap düşen vücudunu gevşetsin. ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’, oğlunuzun unutulmaz mezuniyeti olsun. ‘’İtalyan Makarnaları Yapım Dersi’’ gibi pek çok workshop sayesinde kendi mutfağının şefi olmayı öğrenebilsin. ‘’Yelken Kursu’’, hayalindeki yelkenliyi almak için motivasyon sağlasın. ‘’İleri Atış Teknikleri Eğitimi’’, düşündüğü meslekte deneyim imkanı sunar. ‘’İki Kişi için Ege Denizi’nde Deneme Dalışı’’, sınavların yarattığı uykusuz gecelerin ardından dünyasını aydınlatsın.

Kadına mezuniyete hediyeler

İstanbul’dan ayrılacaklara, oldukça anlamlı harika vedalar sunun: ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’, ‘’Küçük Uçak Turu’’, ‘’Özel Yelkenli Adalar Seyri’’, ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’. Tüm bu deneyimler sayesinde yıllarını geçirdiği bu şehri mutlu hatırlayacak, sizden de böylesine ince sürprizler aldığından sizi de unutulmaz sayacaktır. ‘’Avrupa Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’ ya da ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’, başarılarına en mükemmel ödül niteliğinde olacak! ‘’Online Resim Kursu’’ ya da ‘’Online Heykel Kursu’’ gibi online eğitimler ise belli süreye kadar görevsiz kalmış hissini ortadan kaldırıp kendini iyi hissettirecek sanat deneyimleri. ‘’Reformer Pilates Kursu’’, başlamayı çok isteyenlere ödül gibi gelecek. Hem ödül hem de motivasyon sağlayan benzersiz mezuniyet sürprizleri bodo’da.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.