Masif Parke Nedir, Nerelerde Kullanılır?

Masif Parke Nedir, Nerelerde Kullanılır?

Ahşap ürünler, çok eski zamanlardan beri pek çok alanda kullanılır. Masif parke ürünler de her zaman kullanılan malzemelerdir.

Ahşap ürünler, çok eski zamanlardan beri pek çok alanda kullanılır. Masif parke ürünler de her zaman kullanılan malzemelerdir. Bu ürünlerin üretim aşamasında, ahşabın yapısına zarar verilmez. Bu nedenle ahşap doğal yapısı korunarak doğal bir zemin kaplama ürünü elde edilmiş olur. Masif parke modelleri zemin kaplama da en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır.

Masif Parke Tercih Sebepleri Nelerdir?

Masif parke ürünler son derece uzun ömürlüdür. Bunun yanında ses ve izolasyon sağlar. Sistire olabilmesi nedeni ile de en fazla tercih edilen ürünlerden biridir. Masif parke ürünler Uzak Doğu ile Afrika ormanlarından elde edilen tomruklardan üretilir.

Bu ürünlerin dayanıklı olması amacı ile sert ağaçlar tercih edilir. Masif parke üretimlerinde yüksek dayanım sebebi ile daha çok yapraklı ağaç türleri kullanılır. En çok kullanılan ağaç türleri; merbau, kayın, sapelli, kestane, maun, dibetou, wenge, iroko şeklindedir. Masif parkeler farklı boyutlarda üretilebilir. Bu parkelerin uç ve yan kısımlarında birleşmelerini sağlayan zıvanalar yer alır. https://salkimorman.com.tr/masif-parke.htm sitesinden masif parke hizmeti alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.