Hakkari’de “HUqqA City Cafe & Restaurant” hizmete açıldı

Hakkari Bulvar caddesi üzerinde “HUqqA City Cafe & Restaurant” görkemli bir açılış töreniyle hizmet vermeye başladı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bulvar caddesi Ertunç İşhanında genç girişimciler Samet Durgun ve Mehmet Kanat tarafından geniş ve ferah mekanı ile  “HUqqA City Cafe &Restaurant” görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı.  

Açılışa, Yüksekova Esendere belediye başkanı Dırbaz Büyüksu, Ak Parti il başkanı Abdulmutalip Özbek, Durankaya eski Belediye Başkanı Fatih Keskin ve Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Esnaf Sanatkarlar Odası başkanı İsmail Akboğa, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, Ak Parti merkez ilçe başkanı Cumhur Demir, Gençlik kolları başkanı Kenan Beyter, Kanaat önderi Metin Kurt, Avukat Zeydin Kaya, yanı sıra, iş insanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, avukatlar, kamu kurum çalışanları, mali müşavirler, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeni mekanın hayırlı olmasını dileyen Başkan Abdulmutalip Özbek ''Her günümüz böyle güzelliklerle dolu olsun. Bildiğiniz gibi açılan her işyeri Hakkari istihdamına katkıdır. Ekonomiye katkıdır. Genç girişimci kardeşlerimize başarılar, Bol kazançlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Hakkari'ye ferah ve tam donanımlı bir cafe'yi hizmete açtığını belirten Samet Durgun, iş yerinde 18 kişinin istihdam ettiğini söyledi.

Durgun,” Benim ve ortağımın açtığı yeni sosyal mekanımızda 18 kişiyi istihdam ediyoruz. Cafemiz de dünya mutfağı seçme yemekleri ile kahvaltı hizmetimiz mevcut. Ayrıca okey, tavla ve nargile hizmetinin yanı sıra sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle müşterilerimize hizmet vereceğiz. Halkımızın dost ve sevdikleriyle hoşça vakit geçireceği bir mekan haline geldi. Açılış törenimize katılan tüm davetlilere teşekkür ederiz” dedi.

5.jpg

4.jpg

7.jpg

9.jpg

6.jpg

60.jpg

78.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum