Cem Adrian Hakkari’de sevenleri ile buluştu

Cem Adrian Hakkari’de sevenleri ile buluştu

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, Hakkari'de sevenleriyle buluştu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de düzenlediği kültürel ve sanatsal faaliyetler ile isminden söz ettiren ve son zamanlarda düzenlediği konserler ile dikkat çeken Zeze's BIG HOUSE kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak adlandıran Cem Adrian’ı Hakkarili sevenleri ile buluşturdu. 

Zeze's BIG HOUSE organizasyonunda People’s Coffee, AHS, Nokta Cep Shop, Artı 30, Enjyo Çocuk Parkı gibi firmaların sponsorluğunda Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda düzenlenen konser yoğun ilgi gördü. 

Sanatçı Cem Adrian doğunun bir çok ketinde konser verdiğini ancak ilk defa Hakkari’ye geldiğini belirterek kendisini Hakkari’ye davet eden organizasyona teşekkür etti. 

Gece geç saatlere kadar devam eden konserde hayranları Cem Adrian’a eşlik ederek güzel anlar yaşadı.

Zeze's BIG HOUSE yetkilileri Hakkarili vatandaşlara konsere gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti. 

1-496.jpg2-465.jpg

3-383.jpg4-332.jpg5-232.jpg

k1-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.