Zelal Buldan'ın belgeseli 'Babam Hakkında: Katarsis' erişime açıldı

Zelal Buldan'ın belgeseli 'Babam Hakkında: Katarsis' erişime açıldı

Zelal Buldan, “Babam Hakkında: Katarsis”i yayımladı: Belgesele Youtube’dan ulaşılabiliyor.

Savaş Buldan’ın öldürüldüğü gün dünyaya gelen kızı Zelal Buldan, 25 senedir ailesinin içinde bugüne kadar konuşulmayan bir konuyu belgeselle anlattı. Babam Hakkında: Katarsis (Documentary – About My Father: Catharsis) adıyla yayımlanan belgesele Zelal Buldan’ın Youtube hesabından erişilebiliyor.

Belgeseli sosyal medya hesaplarından paylaşan Buldan, “Biraz hafifletsin diye içe atılanları bu belgesel. Babam Savaş Buldan’ın ve bütün kaybedilenlerin anısına, saygıyla” ifadelerini kullandı.

Kurgusunda Salih Ortaçağ, renk tasarımında Mert Döğücü, ses tasarımında Murat Başaran, altyazılarda da Rojda Bulut’un yer aldığı belgeselin sonunda, “Babam Savaş Buldan’ın ve tüm kaybedilenlerin anısına, saygıyla” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.