Zap Suyunda Rafting Şampiyonası başlıyor!

Zap Suyunda Rafting Şampiyonası başlıyor!

Rafting Türkiye Şampiyonası 2'inci Ayak Yarışları bugün Hakkari'de başlayacak. Yarışları Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izleyecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Rafting Şampiyonası 2'nci Ayak Yarışları bugün Hakkari'de başlayacak. Türkiye'nin çeşitli kentlerinde bulunan 25 kulüpten yaklaşık 400 sporcunun katılması beklenen yarışlar 4 gün sürecek.

Şampiyonayı izlemek için kente gelecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Danışmanı Gülşen Orhan ile birlikte; Valilik, Belediye, Ak Parti İl Başkanlığı, stadyum ve kayak merkezini ziyaret edecek. 

Kent Parkta rafting yarışlarının startının verilmesinin ardından, Zap Nehrinde saat 15:30'da başlayacak ve oldukça çekişmeli geçmesi beklenen yarışlara Hakkari'den 5 takım katılıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.