Yves Rocher Vakfı Toprağın Kadınları Ödülü 2021 Başvuruları Başladı!

Yves Rocher Vakfı Toprağın Kadınları Ödülü 2021 Başvuruları Başladı!

Yves Rocher Vakfı dünyayı değiştirmek için hareket geçen kadınların çevre mücadelesine ışık tutarak, Birleşmiş Milletlerin Binyıl Kalkınma hedeflerinden biri olan kadın özgürlüğü ve eşitliğini desteklemek amacı ile her sene Toprağın Kadınları’nı ödüllendi

Yves Rocher Vakfı dünyayı değiştirmek için hareket geçen kadınların çevre mücadelesine ışık tutarak, Birleşmiş Milletlerin Binyıl Kalkınma hedeflerinden biri olan kadın özgürlüğü ve eşitliğini desteklemek amacı ile her sene Toprağın Kadınları’nı ödüllendiriyor.

Dünyada 2001 yılından bu yana düzenlenen Yves Rocher Vakfı Toprağın Kadınları Ödülü yarışmasında bugüne kadar 50’den fazla ülkede, 450’den fazla kadın ödüllendirildi ve 2 Milyon Euro ödül verildi.

Proje kapsamında toplum veya çevre yararına ticari faaliyetler yürüten kadınlar, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş bünyesinde yer alan kadınlar ve çevre yararına bireysel projeler yürüten her yetişkin kadın bu ödüle layık görülebilmekte. 

Yves Rocher Vakfı Toprağın Kadınları Ödülü aday başvuruları 15 Ekim’e kadar www.yvesrocher.com.tr adresi üzerinden veya terredefemmes.turkey@fondationyvesrocher.org adresine iletilerek yapılabiliyor. Birincilik elde eden adaya 100.000 TL ödül veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.