Yüz Toniği Nedir? Neden Kullanılır?

Yüz Toniği Nedir? Neden Kullanılır?

Yüz toniği hızlı emici bir sıvıdır ve fazla kiri yağ izlerini ve makyaj temizlemeye yardımcı olur. Cildinizin pH dengesini düzenler ve ideal hafif asidik pH getirir.

Yüz toniği hızlı emici bir sıvıdır ve fazla kiri yağ izlerini ve makyaj temizlemeye yardımcı olur. Cildinizin pH dengesini düzenler ve ideal hafif asidik pH getirir. Başka bir ifade ile yüz toniği cildi derinlemesine temizler ve yüzeyde birikmiş ölü cilt hücrelerinin temizlenmesine yardımcıdır. Gözenekleri temizlemeye ve kapatmaya pH dengelemeye destek olarak özellikle akne eğilimli ciltler için yararlıdır. Yüz toniği ile cilt sıkılaştırıcı çoğunlukla karıştırılır.

Sıkılaştırıcı cilt bakım ürünleri alkoller ile formüle edilmiş olarak mevcuttur.  Toniklerde alkol ve içerebilir, fakat alkolsüz formüllerde vardır. Alkolsüz bir tonik cildinizde bir sıkılaştırıcıya göre daha yumuşak etki bırakan özelliğe sahiptir. Cildinizin temizliğini tamamlamaya yardımcı olmak için her gün düzenli bir şekilde kullanılabilir

Yüz Toniği Çeşitleri

Yüz toniği markaları arasında yeşil çay özlü ürünler sunan markalar bulunur.  Ciltlerdeki sorunlar sağlıksız beslenme sigara içmek ve kirlilik gibi çevresel faktörler ile daha da artış göstermektedir.  Yeşil çaylı toniklerde yer alan antioksidanlar yaşlanmanın belirgin özelliği olan ince çizgileri ve kırışıklıklara sebep olabilecek hücrelerin büyümesini engeller.  Yeşil çay özlü tonikler bedendeki aminoasitler ile bağlanan biyomoleküller içerir.

Doğal olarak sıkılaştırıcı bileşiklerdir. Bu durum cildin görünümünü eşitlemek için direk bir cilt toniği olarak çalıştıkları anlamına gelir.  Tanemler gözenekleri küçülterek daha az tıkanmalarını sağlamış olur. Farklı yüz tonik çeşitlerini https://www.petitemaison.com.tr/yuz-temizleme-urunleri sitesinde bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.