YÜTSO Projesi Türkiye birincisi oldu VİDEO

YÜTSO Projesi Türkiye birincisi oldu VİDEO

Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen "Farkındalık İle Bağlan Hayata’ projesi sosoyal sorumluluk kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Türkiye genelindeki 365 odanın katılımı ile düzenlediği proje yarışmasında Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası’nın ‘Farkındalık ile Bağlan Hayata’ projesi  birinci seçildi. 

CUMHURBAŞKANI DUYURDU 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde dereceye giren projeleri açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın ‘Farkındalık ile Bağlan Hayata’ Projesinin sosyal sorumluluk kategorisinde Türkiye birincisi olduğunu açıkladı.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurahman Pınar'ı sahneye davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Oda Başkanı Pınar’a plaket verdi. 

Büyük bir başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşadığını anlatan YÜTSO Başkanı Abdurrahman Pınar, proje ekibine teşekkür etti. 

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.