Yüksekovalı Zozan, tedavi için Ankara'ya gitti

Yüksekovalı Zozan, tedavi için Ankara'ya gitti

Lösemi hastalığı ile 4 yıldır mücadele eden 7 yaşındaki Zozan Öğmen, tedavi için Ankara'ya gitti.

Yüksekova'ya 15 kilometre uzaklıktaki Kamışlı köyünde oturan ve yaklaşık 4 yıldır lösemi hastalığı ile mücadele eden Zozan Öğmen, Sami Ulus Hastanesinde tedavi olmak için Ankara'ya gitti.

Ailesi ile birlikte Selahaddin Eyyubi Havalimanına gelen Zozan'a Asmin Sanat Tiyatrosu oyuncuları da eşlik etti.

Zozan'ı yalnız bırakmayan ve Ankara'ya uğurlayan Asmin Sanat Tiyatrosu, "Herkes Zozan için elinden geleni yapıyor. Şimdi Ankara'da tedavi süreci başlayacak. Tüm dualarımız onunla olacak. Farkındalık gösteren herkese teşekkür ederiz" açıklaması yaptı

Öğmen ailesinin acılı hikayesi, ilçede ve sosyal medyada gündem olmuştu. Zozan için çoğu duyarlı vatandaş yardım gönderirken Asmin Sanat Tiyatrosu da hazırladığı özel bir gece ile 'Mektup' oyununu sahnelemiş, oyundan gelen tüm gelirler de aileye verilmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.