Yüksekovalı Nazlıcan Arslan O Ses Türkiye'de

Yüksekovalı Nazlıcan Arslan O Ses Türkiye'de

TV 8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasına katılan Yüksekovalı Nazlıcan Arslan, 3 jüriyi döndürmeyi başardı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

TV 8 kanalında Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün jüri üyeliğini yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışma programına katılan Yüksekovalı Nazlıcan Arslan, sergilediği performans ile büyük beğeni kazandı.

Yarışmada Aşık Mahzuni Şerif'in ''Merdo Merdo'' şarkısınıı seslendiren Arslan'a, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk döndü. Üç juri Yüksekovalı Arslan'ı kendi takımına almak için mücadele ettiler.

Kendisine dönen Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk takımları arasından tercih yapmak zorunda kalan Arslan, tercihini Murat Boz'dan yana kullandı.

'BİZİM O TARAFTA BÖYLE ŞEYLERE DESTEK ÇIKMIYORLAR'

'Yarışmaya ailesinden habersiz başvurduğunu dile getiren Nazlıcan Arslan, Bizim Yüksekova'da bu tür şeylere destek çıkılmıyor. Artık beni buraya çağırılınca aileme mecbur söylemek zorunda kaldım. bir başına kalkıp gidecekmisin diye kendi kendime düşündüm, ama geldim burdayım ailem yanımda ama desteksiz geldiler'' dedi. 

Sosyal medyada tepkilere maruz kalan Nazlıcan Arslan açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yaptığı konuşma yüzünden kırılan arkadaşların olduğunu dile getirdi.  Arslan, Bu durum beni çok üzdü asıl anlatmak istediğim şuydu, Ailem dahil beni destekleyen olmadı, herkes ön yargılı davrandı. bunun için böyle bir konuşma geçti kesinlikle ve katı suretle memleketimi ve halkımı incitmek amacım değildir. sizi temsilen oradayım ve Yüksekovalı olmaktan gurur duyuyorum. ben kadınlarımızın daha çok bu tarz platformlarda yer alması için cesaret göstermelerine yönelik bir konuşma yaptım bir kusurum olduysa af ola'' dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
21 Yorum