Yüksekovalı Altekin ailesinden teşekkür mesajı

Yüksekovalı Altekin ailesinden teşekkür mesajı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesine bağlı Aşağı ölçek Köyü'nde yaşayan ve 3 gün önce vefat eden Kadir Altekin'in ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Van Bölge Eğtim Araştırma Hastanesinde kalp yetmezliği tedavisi gördüğü esnada hayatını kaybeden eski Esendere Belediye Başkanı Hurşit Altekinin babası aynı zamanda Altekin ailesin büyüğü Kadir Altekin'in ailesi taziyelerine katılan ve acılarını paylaşanlar için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Altekin ailesi yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Cenaze ve taziyemiz süresince gerek yurt içinde, gerek yurt dışındaki akrabalarımız olmak üzere taziyemize katılarak, telefon ederek ve gönderdikleri mesajlarla acımızı paylaşan bütün vefakar hemşeri ve dostlarımıza, ilin yetkileri, tüm siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları yönetici ve üyeleri, dualarıyla hep yanımızda olan din alimlerimize, tüm dost ve akrabalarımıza şükranlarımızı sunarız. Bu vesileyle tüm halkımızın Ahrete intikal etmiş yakınlarına Allah’tan rahmet diliyor, yürekten teşekkür eder, şükranlarımızı sunuyoruz'' denildi.

                                            Aile adına eski Esende Belediye Başkanı Hurşit Altekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.