Yüksekova'da Zırhlı İş Makineleri kar temizledi

Yüksekova'da Zırhlı İş Makineleri kar temizledi

Yüksekova'da etkili olan kar yağışının ardından Cengiz Topel Caddesi ve bağlı ara sokaklarda ekipler karla mücadele çalışması başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Yüksekova'da etkili olan kar yağışının ardından Fen İşleri Müdürlüğü Karla mücadele ekibi ilçe genelindeki mahallelerde tüm yolları açıp genişlettikten sonra akşam saatlerinde Cengiz Topel Caddesi ve bağlı ara sokaklarda hummalı bir çalışma yürüterek söz konusu yolları kardan tamamen arındırdı.

Çalışma başlamadan önce Zabıta Trafik birimi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro amirliği ekipleri yol kenarına park eden araçların kaldırılması için anons yaparak geçişleri de kontrollü gerçekleştirdi.Kaldırım ve Caddenin temizliği esnasında iş makinelerinin etkisiz olduğu yerlerde Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışanlar yer yer bilek gücü ile temizlik yaptılar. Kar temizleme çalışmasına Polis ekipleri de Zırhlı İş Makineleri ile destek verdi.

Toplanan tonlarca kar yığını damperli kamyonlara yüklenerek şehir dışına taşındı. Yapılan çalışmayı Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun ve Zabıta Müdürü Süleyman Dikçe yerinde takip etti.Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Yüksekovada’ki tüm kurumlarımız ile elele vererek ilçemiz için en iyisini yapacağız. Yüksekova halkının mutluluğu ve huzuru için hizmetlerde hiçbir kurum ve kuruluş ayrımı gözetmeksizin, tüm kurumlarımız Yüksekova için 7-24 çalışmaktadır. Devlet ve millet iş birliği ile çalışmalar en mükemmel şekilde aralıksız devam edilecektir. Yüksekova İnsanımızın en rahat en mutlu şekilde yaşaması için tüm kurumlarımız Üzerlerine düşen görevi yerine getirecektir. Halkımız en iyisine en güzeline laiktir” dedi.

unnamed-(1)-006.jpgunnamed-(3)-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.