Yüksekova'da Yeşil Dünya Beslenme Merkezi açıldı

Yüksekova'da Yeşil Dünya Beslenme Merkezi açıldı

Yüksekova’da kilo sorunu yaşayan ve sağlıklı beslenmek isteyenler, Yeşil Dünya Beslenme Merkezi’ne başvuruyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kilo vermek, kilo almak isteyen, sağlıklı bir cilt bakımı ile vücut geliştirmek isteyenler ile kilo kontrolü yapmak isteyenlere hizmet veren Yeşil Dünya Beslenme Merkezi açıldı.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Amed Çarşısı’nın birinci katında hizmet Yeşil Dünya Beslenme Merkezi, kilo sorunu yaşayan ve sağlıklı beslenmek isteyenlere yardımcı oluyor. 

Sağlıklı yaşam, dengeli beslenme, spor, güzellik ve bakım isteyenlerin Yüksekova’daki tek adresi Yeşil Dünya Beslenme Merkezi, kilo vermeyi planlayanlar ile kilo almak isteyen ancak kilo alamayanlar için devreye giriyor.  

Kilo konusunda sıkıntı yaşayanlar! Zayıflama (nasıl kilo veririm(verebilirim), kilo alma (nasıl kilo alırım) bu sorularınızın cevabı için bize ulaşın!

Ürünleri Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı ilaçların ve gıda takviyelerinin bulunabildiği HERBALİFE ürünleri tamamıyla doğal, bitkisel ürünlerden oluşuyor. 

Doğum sonrası eski formuna kavuşmak isteyen kadınlara da gerekli ürünleri temin edebileceği Yeşil Dünya Beslenme Merkezinde kas-kemik kütlesi, metabolizma hızı ve yağ değerleri ölçülüyor. 

Girişimciler Nuren Tekirdağ, Herbalıfe ürünleri ile müşterilerinin sağlık sorunlarına çözüm bulduklarını belirtti. 

Ürünlerinin onaylı ve doğal olduğunu belirten Tekirdağ, “Özellikle kilo sıkıntısı yaşayanların yoğun ilgisini görüyoruz. Kilo alamıyorsa belli bir oranda almasına yardımcı oluyoruz. Obezite sorunu varsa önerdiğimiz ürünler ile zayıflamasına yardımcı oluyoruz. Bunun yanı sıra cilt bakımında bulunmak isteyenler de başvuruyor ve onlara da yardımcı oluyoruz. 1 ay boyunca bu ürünleri kullanıyorlar. Haftada bir vücut analizi yapıyoruz, durumu takip ediyoruz.  Analiz sonucuna göre yeni ürünler verebiliyoruz. Çalışmalarımız takdir ve ilgi görüyor. Sağlıklı beslenme konusunda yardım almak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Adres: Cengiz Topel Caddesi amet İş Merkezi 1. Kat 

Telefon: 0541 858 88 74

y2-002.jpgy1-004.jpgy4-001.jpgy3-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.