Yüksekova'da Yaralı Kızıl Akbaba’yı elleriyle beslediler

Yüksekova'da Yaralı Kızıl Akbaba’yı elleriyle beslediler

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaralı halde bulunan ve tedavi altına alınan Kızıl Akbaba yırtıcı kuşunu belediye ekipleri kendi elleriyle beslediler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Yüksekova ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP ) Müdürlüğüne teslim edilen Kızıl Akbaba yırtıcı kuşu Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne getirildi.

DKMP ve Hakkari Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü ortaklaşa muayenesi yapılan Kızıl Akbaba kuşu belediye kliniğinde tedavi altına alındı.

Belediye Veteriner ekibi kuşu kendi elleriyle besleyerek karnını duyurdu. Her geçen gün durumu daha iyiye giden Akbaba’nın sağlığına kavuşması ile birlikte tekrar doğal yaşam alanına gere bırakılacağı öğrenildi. 

akbaba-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.