Yüksekova'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Yüksekova'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sokakta uyuşturucu satanlara yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişini gözaltına alındığı belirtildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada; İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; dün Yüksekova ilçesinde bir opersyon düzenlendiği kaydedildi. 

Valilik açıklamasında Yüksekova İlçesinde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda "13 paket halinde toplam 55,94 gram afyon sakızı maddesi, 11 paket halinde toplam 4,58 gram eroin maddesi ve 7 paket halinde toplam 5,63 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alınmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.