Yüksekova'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Yüksekova'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 1 şahsın üzerinde yapılan aramada 4,52 gram eroin maddesi ile yakalandı.

Hakkari valiliği tarafından yapılan açıklamada; İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 12.02.2018 günü İlimiz Yüksekova İlçesinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 1 şahsın üzerinde yapılan aramada 4,52 gram eroin maddesi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 100 TL ele geçirilmiştir. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir'' denildi.

123-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.