Yüksekova'da TOKİ konutları sahiplerine önemli duyuru!

Yüksekova'da TOKİ konutları sahiplerine önemli duyuru!

Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yüksekova'da kura çekimi sonucunda 1256 konutun hak sahipliği kesinleşen vatandaşların, mukavetname sözleşmesini imzalamaları gerektiği belirtildi.

Yüksekova'da 2016 yılında uygulanan sokağa çıkma yasağında evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ Başkanlığı tarafından 1. Bölge 1.Etap ve 2. Etapta yapılan toplam 1256 konut için ön sözleşmeler yapılmıştı. 

Hak sahiplerinin talepleri doğrultusunda 1256 konutun kura çekimi ise 21.09.2019 tarihinde noter huzurunda Yüksekova Şehir Stadyumunda gerçekleştirilmişti.

Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Ramazan Öztunç, kura çekimi sonucunda belli olan 804 hak sahibinin 18 Ekim 2019 tarihine kadar mukavetname sözleşmesini imzalamaları gerektiğini söyledi.

Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan Öztunç, sözleşme imzalayacak vatandaşların Avaşin Parkı'nda bulunan irtibat ofisine uğramaları gerektiğini belirtti.

Sözleşme imzalayan hak sahiplerinin elektrik ve su abonelerini yaptıktan sonra konutlarının anahtarlarını teslim alacaklarını söyleyen Öztunç, "21.09.2019 tarihinde yapılan kura çekimlerinde kuradan ismi çıkmayan hak sahiplerinin talepleri tekrardan alınacaktır. 18 Ekim 2019 tarihine kadar talepte bulunmayan vatandaşların 1.Bölge 1.Etap ve 2.Etaptaki kalan 452 adet konutun kura çekimine katılmayacaklardır. 1.Bölge 1.Etap ve 2.Etap’taki kalan 452 adet konutun kura tarihi ön çalışmalarımız bittikten sonra talepte bulunan hak sahiplerine bilgi verilecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum