Yüksekova’da TEKNOKENT Koleji açıldı

Yüksekova’da TEKNOKENT Koleji açıldı

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinin en büyük ve modern okul kampüsü olan TEKNOKENT Koleji düzenlenen törenle hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2019-  2020 Eğitim Öğretim yılında Yüksekova eğitiminde yeni bir sayfa açan Teknokent Koleji  İlçenin İpek Yolu Caddesi üzerinde bulunan Yüksekova İtfaiye Müdürlüğü yanındaki adresinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Yüksekovalı ileri gelenler ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. 

Açılıştan önce kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Cebrail İrinç okulda “öğrencileri hem hayata hem üniversiteye hazırlayan eğitim sistemini” benimsediklerini belirterek, “İleriki dönemlerde inşallah bu okul aynı zamanda bir fabrika görevi üstlenip, ilçemizin ekonomik olarak kalkınmasına da katkı sağlayıp istihdam ve iş olanaklarını arttıracaktır.” dedi. 

Okul kurucularından Yıldız Kartal ise, açılış törenlerine katılan herkese teşekkür ederek, okullarında en iyi koşullarda eğitim öğretim verilmesi için bütün imkanlarını kullandıklarını belirtti.

Okulun açılış kurdelesini kesen ilçe Kaymakamı Osman Doğramacı ve beraberindeki davetliler okulu gezdi. Okul yöneticilerinin bilgilendirdiği  Kaymakam Doğramacı öğrenciler ile birlikte üzerinde TEKNOKENT yazılı pastayı kesti. 

 Programda, ağaçlandırmaya dikkat çekme konusunda farkındalık yaratmak amacıyla katılımcılara 'Bir Kalem, Bir Ağaç' sloganıyla içinde fidan tohumu bulunan kalem hediye edildi. Program ikramın ardından son buldu. 

Öğrencilerini sadece sınavlara değil hayata hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen TEKNOKENT KOLEJİ Hakkari merkezdeki Şube ile birlikte Hakkari'deki ikinci Şubesini Yüksekova'da hizmete açarak her iki şubesi ile büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Yüksekova TEKNOKENT Koleji; Tam donanımlı Laboratuvar, Görsel Sanat ve  Müzik Atölyeleri, Kitap Cafe ve Kütüphane, Zeka-Akıl Oyunları Odası, Sergi alanı ve Konferans Salonu, Seminer Odası, Cep Sineması ve Tiyatro Odası, Spor ve Yaşam Alanı, Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler, Kafeterya-Yemekhane Hizmeti, Servis Hizmeti ve Okul Güvenliği imkanlarıyla öğrencilerimizi hayata  hazırlama fırsatı sunuyor.

k2-007.jpgk3-004.jpg

k8-003.jpgk6-003.jpgk1-010.jpg

k4-004.jpgk5-004.jpg

k7-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum