Yüksekova'da Su Deposu Bağlantısını sağlayan hat onarıldı

Yüksekova'da Su Deposu Bağlantısını sağlayan hat onarıldı

Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Arıza Ekipleri Depo giriş hattında oluşan arızayı giderdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA


Yüksekova Belediyesi Su İşleri ve Kanalizasyon Müdürlüğü Arıza Ekipleri Keson kuyusuna bağlı iki sondajdan İlçenin yarısını besleyen ana depoyla bağlantı sağlayan 250’lik borunun kırılması üzerine sabahın erken saatlerinde çalışma başlatarak oluşan arızayı giderdiler.

Suyun gitmediği bölgelere yeniden su vermeye başlayan ekipler İlçenin çetin geçen kış şartlarında arızanın oluştuğu yerde yol olmadığı için gerekli malzemeyi sırtlarında taşıdılar.
Oluşan arıza ile ilgili açıklama yapan Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “Ekiplerimiz arızanın giderilmesi ve biran önce suyun gitmediği bölgeleri suyun verilmesi için sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başladılar. Kırılan depo giriş hattı yeniden onarılarak su verilmeye başlandı” dedi.

unnamed-(2)-007.jpg

unnamed-(3)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.