Yüksekova'da patlama: 1 ölü, 1 yaralı

Yüksekova'da patlama: 1 ölü, 1 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri personel eşinin kullanmış olduğu sivil aracın geçişi esnasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken bir çocuk ise ağır yaralandı.

Hakkari valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Büyükçiftlik Beldesi Susat Deresi mevkiinde askeri personel eşinin kullanmış olduğu sivil aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden yola tuzaklanmış EYP(El Yapımı Patlayıcı)’nin infilak etmesi sonucu; askeri personelin eşi olay yerinde yaşamını yitirmiş, 11 aylık bebeği ise ağır yaralanmıştır. Yaralı bebeğin tedavisi sevk edildiği Yüksekova Devlet Hastahanesinde devam etmektedir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

ddd.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.