Yüksekova'da öldürülen 4 kişinin isimleri belli oldu!

Yüksekova'da öldürülen 4 kişinin isimleri belli oldu!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iş makinelerini taşıyan konvoya düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı İran sınırındaki Çobanpınar köyü mevkiinde yapılan güvenlik yoluna iş makinelerini taşıyan konvoya PKK tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 4 kişinin isimleri belli oldu.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri otopsi işlemleri için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otopsileri tamamlanan yakınlarına teslim edilen Hüseyin Kartal'ın cenazesi Tatvan Belediyesine ait ambulansla Malatya'ya, Harun İbişoğlu'nun cezanesi de Van Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracıyla Erzurum'a gönderildi.

Hayatını kaybedenlerden Dursun Doğan ile Sadık Aktaş'ın ise işlemlerin ardından uçakla Ankara'ya gönderileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.