Yüksekova'da nişanlı genç intihar etti

Yüksekova'da nişanlı genç intihar etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde oturan Osman Kaya intihar etti. İddiaya göre babasına ait av tüfeği ile gece geç saatte intihar eden Kaya'nın önümüzdeki hafta düğünü vardı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Edinilen bilgilere göre Yüksekova'nın Güngör Mahallesi'nde oturan 30 yaşındaki Osman Kaya dün gece evininin önünde intihar etti.

İddiaya göre gece saat 02:30 sıralarında babasına ait av tüfeğini alıp evin bahçesine çıkan Kaya arabasının içinde intihar etti. 

Olayın duyulması ile Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya hastaneye yetiştirilemeden hayatını kaybetti.

Kaya'nın cenazesi Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından Yüksekova'nın Akalın (Bajerge) mezarlığında toprağa verecek.. 

30 yaşındaki Kaya'nın nişanlı olduğu ve önümüzdeki çarşamba ve perşembe günlerinde yapılacak düğünü için hazırlık yaptığı öğrenildi. 

İntihar olayı ile ilgili inceleme başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum