Yüksekova'da kurs kayıtları başladı

Yüksekova'da kurs kayıtları başladı

Yüksekova Kaymakamlığı'na bağlı Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi’nde kültür-sanat kursları kapsamında ebru sanatı, kadın üst giyim ve kilim kursları için başvuruların başladığı belirtildi.

Yüksekova Kaymakamlığı'na bağlı Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Hakkâri Valiliği il Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün desteği ile verilen kurslar için kayıtlar başladı. Kültür Merkezi'nde bu dönem ebru sanatı, kadın üst giyim ve kilim kurslarının verileceği belirtildi.


Kurslar ile ilgili yapılan duyuruda, ”Bu kursların herhangi birine katılmak isteyenler en geç Pazartesi (20/02/2017) günü mesai bitimine kadar Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezine başvurmaları gerekmektedir. Söz konusu kurslar 10 Mart 2017 tarihinde başlatılması planlanmaktadır” denildi.

d25f0ed06573d95368556d1370b9a07e.jpg

Kaynak:Yuksekovahalkınsesigazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.