Yüksekova'da koyun otlatan çoban açılan ateşle vuruldu

Yüksekova'da koyun otlatan çoban açılan ateşle vuruldu

Yüksekova’da Sertip Şen adlı vatandaş koyunlarını otlattığı sırada açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Şen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yüksekova Haber'in haberine göre Yüksekova'ya bağlı, İran sınırındaki Onbaşılar (Hırmî) köyü Çobanpınar (Wargeniman) mezrasında Sertip Şen adlı vatandaş, koyunlarını otlattığı esnada nerede açıldığı öğrenilemeyen ateş sonucu ağır yaralandı.

46 yaşındaki Şen, Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yakınları da hastaneye akın etti. Olayı duyan Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı ve HDP'li yöneticiler de Yüksekova Devlet Hastanesi'ne gelerek aile ile görüştü. HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede de aileyi telefonla arayarak bilgi aldı.

Yoğun bakım servisine alınan Şen burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Şen'in cenazesi otopsi işlemleri için Hakkari merkeze gönderildi. 

Köy sakinleri, Şen'in vurulduğu yerin karakola yakın bir bölge olduğunu ileri sürerken, olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.