Yüksekova'da kayak yarışması düzenlendi!

Yüksekova'da kayak yarışması düzenlendi!

Yüksekova'da "Kulüpler ve Okullar Arası Kayak İl Birinciliği" yarışması düzenlenirken, yarışma sonunda da kazanan sporculara ödülleri verildi.

Yüksekova'ya 20 kilometre uzaklıkta bulunan Kamışlı köyündeki Sporcu Eğitim Merkezinde kayak yarışması yapıldı.Hakkari Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada

12-25 yaş kategorilerinde toplam 60 sporcu yarıştı.Hava sıcaklıklarının sıfırın altında 10 derece ölçüldüğü parkurda sporcular yarışı kazanmak için kıyasıya yarışırken, yarışmanın sonunda da dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Yarışmaya; Yüksekova Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Bayram Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.