Yüksekova'da Karla Mücadele Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yüksekova'da Karla Mücadele Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yüksekova’da iki gün boyunca etkisini gösteren kar yağışından sonra İlçede kar temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Yüksekova’da iki gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışından sonra Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekibi geceli gündüzlü çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Cengiz Topel Caddesi’ndeki kar temizleme çalışmasının bitmesiyle birlikte söz konusu caddeye bağlı ara sokaklarda çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar kapsamında bu günde Nedim Zeydan Caddesine bağlı sokaklarda kar temizleme çalışması yürüten ekiplerin program neticesinde Çarşı Merkezine bağlı tüm ara sokaklarda aralıksız bir şekilde temizleme çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Yapılan çalışmayla ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, “Bilindiği üzere ilçemizde çetin geçen kış şartları neticesinde hayat durma noktasına geliyor. Bizde halkımızın rahat bir nefes alabilmesi için ekiplerimizle birlikte kapsamlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yoğun yaşam alanları ve ticari alanlardaki kar temizleme çalışmalarımızdan sonra, mahallelerde yolları genişleterek ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi için çalışmalarımızı en iyi şekilde yürüteceğiz. Bu günde karla mücadele ekiplerimiz, Cengiz Topel Caddesi’ne bağlı ara sokaklarda kar temizliğine devam ediyor. Çalışmalarımız esnasında bizlere desteğini esirgemeyen esnafımıza belediyemiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

unnamed-(2)-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.