Yüksekova'da Kar Yağışı ile birlikte belediye ekipleri seferber oldu

Yüksekova'da Kar Yağışı ile birlikte belediye ekipleri seferber oldu

Yüksekova’da etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte ekipler karla mücadele çalışması başlattı.

HAKAKRİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Geceden beri etkisini aralıksız bir şekilde devam ettiren kar yağışı ile birlikte Yüksekova Belediyesine bağlı karla mücadele ekibi çalışmalarına sabahın erken saatlerinde start verdi.
Bütün mahallelerde eş zamanlı olarak çalışmalara başlayan karla mücadele ekipleri  mahalle yollarını bir an önce  açıp vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için çalışmalara aralıksız bir şekilde devam edileceği belirtildi.

Kar yağışının durması ile birlikte genişletilen yollarda kar taşıma çalışmalarının başlayacağını belirten Yüksekova Belediyesi Araç Sevk ve Bakım amiri Ahmet Tozun, “Ekiplerimizi her an karla mücadeleye hazır bir şekilde bekletiyoruz. Geceden etkisini gösteren kar yağışıyla mücadelemiz sabahın erken saatlerinde başladı. Bu durumda gece geç saatlere kadar ekiplerimiz çalışmalarına devam edecek. Kar yağışının da durmasıyla birlikte Çarşı merkezinde biriken karları temizlemek için çalışma başlatacağız” dedi.

unnamed-(2)-031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.