Yüksekova'da kaçak sigara ve nargile tütünü ele geçirildi

Yüksekova'da kaçak sigara ve nargile tütünü ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Yeşildere Mahallesinde yapılan operasyonda çok sayıda kaçak sigara ve nargile tütünü ele geçirildi.

Hakkari valiliği tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce yapılan çalışmalar kapsamında 20.02.2017 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Yeşildere Mahallesinde ikamet eden bazı şahısların yapılan çalışmalar neticesinde ev ve eklentilerinde kaçak malzeme bulundurdukları tespit edilmiş, tespit edilen adreslerde İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan müşterek operasyonda 43.500 paket gümrük kaçağı sigara ve 600 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

whatsapp-image-2017-02-20-at-17.10.12.jpegwhatsapp-image-2017-02-20-at-17.10.15.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.