Yüksekova'da İŞKUR Kura çekilişi yapıldı TIKLA ÖĞREN

Yüksekova'da İŞKUR Kura çekilişi yapıldı TIKLA ÖĞREN

Yüksekova’da Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında istihdam edilecek 300 kişi kura ile belirlendi.

Yüksekova’da Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında istihdam edilecek 300 kişi kurayla belirlendi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla istihdam edilecekler için Gençlik Merkezi Spor Salonunda kura çekilişi yapıldı. 300 kişilik kontenjana 12 bin 107 kişi başvurdu.

Noter huzurunda yapılan kura çekilişiyle isimleri açıklanan 300 kişi Yüksekova Belediyesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İlçe Müftülüğünde İstihdam edilecek. Şartları yerine getirenlerin ilerleyen günlerde işe başlayacağı, şartları yerine getirmeyenlerin yerine de yedek listeden isimlerin istihdam edileceği belirtildi. Kura ile isimleri belirlenen 300 asıl ve 150 yedek toplamda 450 kişinin isim listesi de açıklandı. 























HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum