Yüksekova'da içme suları dondu!

Yüksekova'da içme suları dondu!

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri müdürlüğü ekipleri arıza giderme çalışmalarına devam ediyor.

Keson kuyusuna bağlı 6 nolu sondajın Yeşildere Mahallesi, İpek Mahallesi ve Şemdinli yol boyu ile bağlantısını sağlayan 90’lık boru ilçedeki çetin geçen kış şartlarından dolayı tamamen dondu.

Donan boru  Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü arıza ekibi tarafından değiştirilerek söz konusu mahallelere yeniden su verilmeye başlandı.

Yapılan çalışma ile ilgili kısa bir açıklama yapan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Cemil Özer, “Ekiplerimiz arızayı tespit eder etmez hemen müdahalede bulunarak suyun gitmediği bölgelere yeniden su vermeye başladı.

Bildiğiniz üzere ilçemizde kış mevsimi çok sert geçmekte bir çok bölgede sularımız donabiliyor. Bu konuda hassas davranıp gerekli tüm müdahaleleri yerinde ve zamanında yapmaya özen gösteriyoruz. Bu konuda yaşanan su kesintisinden dolayı halkımızdan özür dileriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.