Yüksekova'da hasta kurtarma operasyonu

Yüksekova'da hasta kurtarma operasyonu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yolu kar ve tipiden kapanan köyde rahatsızlanan Fırat Arslan, ekiplerin iki saatlik çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Yüksekova'ya 15 kilometre uzaklıktaki Dedeler Köyü'nde göz tansiyonu hastası Fırat Arslan rahatsızlanıp gözleri şişince yakınları kendi imkanlarıyla hastaneye gitmek için yola çıktı. Ancak kar ve tipi yüzünden yol kapanınca İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri ve 112'ye haber verildi.

Karla mücadele ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonrası sağlık ekipleri köye ulaşarak Fırat Arslan'a ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Arslan tedavi altına alındı.

i.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.