Yüksekova'da Hasar Gören Su Aspes Borusu Onarıldı

Yüksekova'da Hasar Gören Su Aspes Borusu Onarıldı

Kani heyder Mahallesi ile Şemdinli yol boyunu besleyen 125’lik aspes boru onarıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı arıza ekibi Kani Heyder Mahallesi ve Şemdinli yol boyunu besleyen 125’lik aspes borunun hasar görmesi üzerine harekete geçerek onarım çalışması başlattı. Başlatılan çalışmalar neticesinde uzun uğraşlar sonucu arıza giderildi.
Sık sık arızaların meydana geldiğini ve gerekli çalışmaların özenle yürütüldüğünü belirten Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “Bu günde kırılan aspes borunun onarımını yapmak üzere ekiplerimiz sabahın erken saatlerinde çalışmalarını başlatarak meydana gelen arızayı giderdi. Yol kenarında olan arızanın onarım çalışması bitirildikten sonra yolda meydana gelen tahribatı iş makinelerimizle düzeltip stabilize işlemini de gerçekleştirdik” dedi.

unnamed-(2)-016.jpgunnamed-(1)-015.jpgunnamed-(4)-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.