Yüksekova'da çocuk büro ve TDP bürosundan okul ziyareti

Yüksekova'da çocuk büro ve TDP bürosundan okul ziyareti

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Polis-Halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

 HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından ilçe bünyesinde faaliyet gösteren okullardaki öğrencilere destek olmak, moral vermek ve ihtiyacı olan öğrencilere yardım etmeye yönelik çalışmada Çocuk Büro Amirliğinin Koordinesi ve Toplum Destekli Büro Amirliğinin desteğiyle İnanlı Köyü İlkokulu, Akalın Köyü İlkokulu, TOKİ Anadolu Lisesi, İsmet Alkan Anadolu Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulları ziyaret edilmiştir. Okullarda görevli öğretmen ve öğrencilerle motivasyonu arttırıcı görüşmeler yapılmıştır.

Ayrıca İnanlı Köyü İlkokuluna, Akalın Köyü öğrencilerine, TOKİ Anadolu Lisesi, İsmet Alkan Anadolu Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine pantolon dağıtımı yapılarak etkinlik sona ermiştir.

2_jpg-001.jpg6_jpg.jpg4_jpg-002.jpg3_jpg-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.