Yüksekova'da bir kişi üzerinde 3 kilo eroinle yakalandı

Yüksekova'da bir kişi üzerinde 3 kilo eroinle yakalandı

Hakkari Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Yüksekova ilçesindeki uygulamaları sırasında üzerinde 3 kilo 55 gram uyuşturucu bulunan bir şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 6 Ekim günü Yüksekova ilçesinde yapılan uygulamada durumundan şüphelenilen bir şahsın üzerinde arama yapıldığı belirtildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 06.10.2018 günü İlimiz Yüksekova İlçesinde yapılan uygulamada durumundan şüphe edilerek durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada daralı ağırlığı 3.055 gram olan eroin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir. 2018 yılı başından bugüne kadar İlimiz genelinde yapılan operasyonlar neticesinde toplamda 560,295 kilogram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.