Yüksekova'da arızalanan 14 nolu sondaj onarıldı

Yüksekova'da arızalanan 14 nolu sondaj onarıldı

Yüksekova'da Karayolları Sondajı olarak bilinen 14 nolu sondajda yaşanan arıza giderildi.

İlçenin Esentepe mahallesinde bulunan ve Karayolları Sondajı olarak bilinen 14 nolu sondajda meydana gelen arıza, Yüksekova Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı arıza ekipleri tarafından onarıldı.

Arızalanan sondaj vinç yardımı ile kuyudan çıkarılıp onarımı gerçekleştirildi. Su kesintisine neden olan arıza onarıldıktan sonra yeniden su verilmeye başlandı.Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdür Yardımcısı İsmet Taşçı, "Esentepe mahallesinde su kesintisi yaşandığı ihbarını alınca sondajımızı inceledik ve arızasının olduğunu tespit ettik. Hemen ekibimizle harekete geçerek sondajımızı onarıp yeniden mahalleye su vermeye başladık" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.