Yüksekova'da arızalanan 11 Nolu sondaj onarılıyor

Yüksekova'da arızalanan 11 Nolu sondaj onarılıyor

Yüksekova'da arızalanan 11 Nolu sondaj onarılıyorYüksekova'nın arızalanan keson kuyusunun 11 Nolu sondajı için onarım çalışması başlatıldı

Yüksekova Haber'de yer alan habere göre, ilçenin yaklaşık %30'luk içme suyu ihtiyacını karşılayan keson kuyusunun 11 Nolu sondajı arızalandı.

Bunun üzerine harekete geçen Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, arızalanan sondaj için onarım çalışması başlattı. Ekipler, arızalanan sondajı vinç yardımı ile kuyudan çıkarıp onarıma aldı.

Arızanın giderilmesi sürecinde Güngör, Yeşildere, Esenyurt, Yeni Mahalle ve çarşı merkezinin bir bölümünde su seviyesinde azalmaların, mahallelerin uç noktalarında ise kesilmelerin olabileceğini hatırlatan Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “Ekiplerimiz arıza onarım çalışmalarına başladı. Keson kuyusunda elektrik düzensizliğinden kaynaklı meydana gelen arızayı gün içinde bitirmeye çalışacağız ve düzenli bir şekilde yeniden su vermeye başlayacağız” dedi. 

1-20190927100500.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.