Yüksekova'da alt yapı çalışmaları devam ediyor

Yüksekova'da alt yapı çalışmaları devam ediyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bu yıl ihalesi yapılan ve yapımına başlanan içme suyu altyapı çalışmaları devam ediyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin birçok mahallesinde geçen yıl başlatılan alt yapı ve içme suyu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yüklenici firmalar tarafından yürütülen içme suyu ve kanalizasyon projelerinin daha erken bitirilmesi için ekipler,  ilçenin birçok mahallesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında ekipler farklı noktalarda iş makineleriyle kazı çalışması yaparak, çelik boru ile kanalizasyon boruları yerleştiriyor.

Öte yandan, Yüksekova ilçe merkezinden geçen ve etrafa saçtığı kötü koku nedeniyle nam salan Büyükçay Deresi’nin ıslah çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Uzunluğu 12 Bin 600 metre çift taraflı duvardan oluşan proje kapsamında ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Derenin içindeki atıklar ekipler tarafından temizlenirken, derenin çevresine beton duvar örülüyor.

1-593.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.