Yüksekova'da ağaç budama çalışması

Yüksekova'da ağaç budama çalışması

Yüksekova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çarşı merkezi Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan ağaçları budamakla orta refüj yeşillendirme çalışmalarına başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Yüksekova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü orta refüj yeşillendirme çalışmalarına başladı. Ekipler yeşillendirme çalışmaları kapsamında çarşı merkezi Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan ağaçları bakıma alarak budamaya başladı.

Bugüne kadar yağışlardan dolayı yeşillendirme çalışmalarına sağlıklı bir şekilde başlanmadığını belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Havaların düzelmesiyle yeşillendirme çalışması başlattıklarını, ilçenin en çok göze gelen ve işlek Caddesi olan Cengiz Topel Caddesi’nde ağaç budayarak çalışmalarına start verdiklerini söylediler.

unnamed-(4)-015.jpgunnamed-(5)-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.